Свържете се с нас:
+359 879534157

Меню
Меню

За нас

Крис Комерс ООД е българска компания, основана през 1997 г., развива се динамично като един от най-големите вносители и дистрибутори на модни аксесоари /слънчеви очила, шапки, шалове, ръкавици/ както за деца, така и за възрастни. Вече над 20 години присъстваме на българския пазар и търгуваме с тези артикули в национален мащаб. За това време сме успели да изградим много добри търговски връзки с водещи производители и да представяме на българския пазар редица запазени марки като Walt Disney, Winx, Hello Kitty, Barbie, Spiderman, Cars и др. С предлагането на лицензираните ни продукти се стремим да зарадваме най-малките си клиенти с най-актуалните герои, обвързани с предстоящите филмови премиери.

В последните години екипът ни осъзна необходимостта да реализира своите виждания и идеи и базирайки се на вече натрупания опит, направихме голяма крачка в развитието си,като разширихме дейността си и предложихме на пазара нашата собствена продуктова линия, произведена  в България със запазената марка CRISS.

Наши утвърдени партньори са Европейски компании, които са с дългогодишен опит в бранша. Тeхните продукти са с ясен произход, преминават през качествен контрол за изпълнение на стандартите на всеки етап от производствения процес в резултат, на което отговарят на всички изисквания на Европейския съюз за безопасност и качество.

За Ваше удобствоeна разположение и нашият онлайн магазин, където можете да намерите Вашия аксесоар сред изключителното разнообразие на стилове, материи и цветове.

Нашето ежедневно старание е да Ви предлагаме колекции, акцентиращи на качество, функционалност и атрактивност, съобразени с модните тенденции,  защото мисията ни  е да задоволим Вашите специфични потребности. Вярваме, че съществува перфектният аксесоар за всеки от Вас, а нашата цел е да Ви го предложим, защото мотото ни е: Изрази своята изключителна индивидуалност! 

„Отговорният бизнес е добър бизнес, както и обратното”. Поради тази причина за нас е важно да се държим отговорно. През всичките години сме се старали да следваме нашите ценности, оформени в семейството на Crissи за нас е присъщо желанието ни да подходим правилно както към нашите потребители и служители и така и към общността.

Нашите служителини помагат да бъдем водещи в бранша и това е причината ние да поставяме грижата за нашите хора в центъра на това, което правим. Ние искаме всеки човек, който работи при нас да бъдат мотивиран, да се гордее с работата си и да бъде признат неговият  принос. Ние сме заинтересовани да чуем мнението на всеки член от екипа, защото неговите идеи и опит подобряват нашата работа.

Ние работим в тясно сътрудничество с нашите доставчици и партньори да усигурим на нашите клиенти качествени и безопасни продукти, които са произведени в условия щадящи околната среда..

Като търговци ние ежедневно се докосваме до живота на много хора и за нас е важно да допринасяме за общността ,от която сме част. Екипът ни с радост участва в благотворителни акции и като дарители се наслаждаваме на усмихнатите деца, приемащи нашите подаръци.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки