Свържете се с нас:
+359 879534157

Меню
Меню

Доставка и връщане

Потребителят получава заявените стоки в подходяща за транспорт опаковка на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма. Всеки продукт може да бъде прегледан преди заплащане на наложения платеж. Поръчките Ви се разглеждат в работни дни от 09:00 до 16:00 ч. Получените през почивни дни поръчки се обработват в първия работен ден.
За всяка финализирана поръчка нашият любезен екип ще се свърже с Вас, за да уточним най-удобния и изгоден за Вас вариант на доставка.  

Срок за изпълнение на поръчката и цена на доставката:

Доставките в онлайн магазин CRISS.BG обикновено се извършват до 3 работни дни на територията на Република България. Разходите по доставката на поръчаните стоки са за сметка на Доставчика на територията на Република България, когато са над 50 лв. Разходите по доставката на поръчаните стоки са за сметка на потребителя извън територията на Република България и се изчисляват по стандартната тарифа на съответната куриерска фирма.

В качеството си на потребител Вие имате право в срок 14 дни считано от датата на приемане на стоката, да се откажете от сключения договор и да върнете стоката, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина.

Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:
Крис Комерс ООД, гр. Пловдив 4003, ул. Полковник Сава Муткуров 16А.

Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя. Същевременно Ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж и с Български пощи.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки