Criss

Criss

Слънчеви очила 2015

Публикувана в Информация

Слънчеви очила означават много повече от защита на очите от слънцето. Те ни служат за по-елегантен и модерен имидж. Ние от Criss.bg се стараем да ви предложим всички видове познати модели слънчеви очила в наше време - ретро слънчеви очила, кръгли очила, тънки рамки, котешки очи и т.н..

Като се има предвид формата на лицето ви, можете да решите кои са най-подходящи за Вас. Разгледайте галерията ни с колекция слънчеви очила 2015.

 

Продължава...
Нови колекции аксесоари Пролет/ Лято - фотосесия 21.03.2015 Избрана

Нови колекции аксесоари Пролет/ Лято - фотосесия 21.03.2015

Публикувана в Информация

Ние от Крис Комерс, избрахме първия пролетен ден за да заснемем най-новите ни модели аксесоари - слънчеви очила, шапки и шалове в богатата ни колекция Пролет/Лято 2015. Представяме Ви малка част от работните моменти..

Фотограф: Илиян Куткуров 
Модел: Лили Шилева

Продължава...
Нови колекции зимни аксесоари - шапки, шалове, ръкавици, очила Избрана

Нови колекции зимни аксесоари - шапки, шалове, ръкавици, очила

Публикувана в Информация

Нашето ежедневно старание е да Ви предлагаме колекции, акцентиращи на качество, функционалност и атрактивност, съобразени с модните тенденции,  защото мисията ни  е да задоволим Вашите специфични потребности. Вярваме, че съществува перфектният аксесоар за всеки от Вас, а нашата цел е да Ви го предложим, защото мотото ни е : Изрази своята изключителна индивидуалност! 

Продължава...
Абонамент чрез RSS